2010.05.28.
14:15

Írta: kdf

Kortárs Drámatábor 2010

A SzínMűHely Alapítvány bemutatja: 

Kortárs Drámatábor 2010

Szereplők:

Te, színházat szerető, színjátszás iránt érdeklődő diák

Berzsenyi Bellaagh Ádám, rendező

Hollós Gábor, rendező

Garaczi László, író

egyéb színházi szakemberek 

Játszódik Bogácson, 2010. július 24-30.

kerül: 37.500 Ft-ba (jelentkezés június 6-ig 15.000 Ft-os előlegfizetéssel! ) 

Szervezők: Érdekel, hogyan jön létre egy színdarab? Érdekel a rendezés, színészet, dramaturgia? Szeretnéd belülről látni azt, amit eddig csak kívülről szemléltél? Hiányzik nyáron a színház?  

Kicsit gondolkozol, majd magabiztosan felelsz 

Te: Igen! 

Szervezők: Ez esetben szeretnénk meghívni nyári táborunkba, ahol egy héten keresztül egy kortárs angol, illetve egy kortárs magyar drámával fogunk foglalkozni az elemzéstől kezdve egészen a záró előadásig. A résztvevők a workshop-jellegű alkotófolyamat során kis társulatként működnének együtt. A magyar nyelvű csoport Garaczi László Csodálatos vadállatok című drámájával, az angol nyelven alkotó csoport Mark Ravenhill (UK) Citizenship című darabjával fog foglalkozni. A program gerincét a két darab feldolgozása adja, azonban a táborozóknak lehetőségük nyílik a hét során különböző színházi szakemberekkel egyéb foglalkozásokon is részt venni (díszlet-és jelmeztervezés, bábszínészet, stb.).  
A tábor szakmai garanciáját a vezetők szakirányú végzettsége és több éves szakmai tapasztalata biztosítja, melyet nem csak a színházművészeti életben, de Az iskola írója – az író iskolája színházi nevelési program keretében középiskolások számára tartott foglalkozások több éves gyakorlatában is szereztek (Kőrösi Csoma Sándor Gimnázium, József Attila Gimnázium, Jaschik Álmos Szakközépiskola, Budai Középiskola, Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium, Ady Endre Gimnázium, Semmelweis Gyakorló Gimnázium, Berzsenyi Dániel Gimnázium, Szent Gellért Katolikus Gimnázium, II. Rákóczi Ferenc Gimnázium, Szent István Gimnázium, Bródy Imre Oktatási Központ, Szent Angéla Gimnázium, Alsóerdősori Bárdos Lajos Gimnázium, Gödöllői Református Líceum). 

Meggyőztünk, szeretnél jönni 

Te: Meggyőztetek, szeretnék jönni, mi a teendő, hogyan tudok jelentkezni?

Szervezők: A tábor holapján ide kattintva, vagy hívd a fesztiválirodát a +36 1 786 29 33-as számon, vagy küldj e-mailt az info@dramafestival.hu címre! Jelentkezni lehet JÚNIUS 6-ig előlegfizetéssel (készpénzben vagy átutalással fizetve)!

További információk a http://tabor.szinmuhely.hu-n.

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló kortárs tábor dráma 2010 drámatábor

A bejegyzés trackback címe:

https://dramafestival.blog.hu/api/trackback/id/tr1002051321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása