2009.11.24.
23:27

Írta: kdf

Csurkonics Iván Horváthországból érkezett a 2008-as fesztivál kritikusi workshopra. Ő így emlékszik a tavalyi fesztiválra.

"A fesztivál kínálatából leginkább a kritikai szeminárium által díjazott előadás, a Bérháztörténetek 0.1 élménye maradt meg bennem. Annak ellenére, hogy Bodó Viktor munkássága egy rijekai vendégszereplés nyomán már Horvátországban is elismert, ez volt vele az első találkozásom! Bizonyos hátrányai ellenére mindenképpen figyelemre méltó volt a Fortedanse társulat Kalevala c. előadása, főleg a finn eposz anyagának nem mindennapi "olvasatánal" fogva. Egészében a fesztiválnak nagyon barátságos volt a hangulata, a szervezők gondoskodtak róla, hogy jól érezzük magunkat"

Szólj hozzá!

Címkék: kortárs emlékek 2008 drámafesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://dramafestival.blog.hu/api/trackback/id/tr481550412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása